SLIM! Totaalafwerking is uw full-service afwerkingsbedrijf waarbij ontzorgen voorop staat. Realiseren van de finishing touch door ca. 20 jaar kennis en ervaring in de schilder-, onderhouds- en afbouwbranche. Verrassend concurrerend met behoud van kwaliteit!

Over SLIM!

Na ca. 20 jaar ervaring in de schilders-, onderhouds-, en afbouwbranche, is per september 2013 alle kennis gebundeld van calculatie tot uitvoering en projectbegeleiding van totaalafwerking van zowel commercieel als particulier vastgoed in de breedste zin van het woord.
Ik draag zorg voor de finishing touch door een verrijkende kennis van ondergronden en verftechnologie, waardoor een functioneel passende verf-, behang- en vloerafwerking aangeboden wordt behorend bij de gebruiksdoeleinden van uw project.

Met gebruikmaking van enkele vakvolwaardige partners verzorgen wij de totale afwerking van uw project.
Van scheidingswanden en systeemplafonds, vloerafwerking middels coating, marmoleum, PVC, laminaat of hout, tot stoffering in de vorm van tapijten, gordijnen en zonwering. Tevens verzorgen we alle denkbare beletteringen; van auto's en gevels tot bewegwijzeringen.
Al met al dus full-service; één aanspreekpunt waarbij ontzorgen voorop staat.
Door 'het nieuwe werken' en dus het bundelen van krachten van vele kleine partijen, kunnen wij uw projecten verrassend concurrerend afwerken met behoud van kwaliteit. SLIM! Totaalafwerking is gevestigd te Noord-Scharwoude en heeft een onbegrensd werkgebied.

Neem contact op met Arien Groen, SLIM! Totaalafwerking, via 06-16693722 of slimtotaalafwerking@gmail.com.